نگرشی در تاریخ به ارزش زن

نگرشی در تاریخ به ارزش زن



ددمنشى مردم جاهلى تاریخ نسبت به جنس زن فوق العاده شگفت آور است.

آنان که جداى از منطق حق و نور وحى مى زیستند زن را همچون ابزار و وسیله براى زندگى بوالهوسانه مرد مى شناختند و وى را عامل تهیه انواع لذت ها براى مرد مى دانستند.

خواندن و نوشتن را براى او خطرناک مى دانستند و از خانه بیرون رفتن را براى امور طبیعى زندگى و دید و بازدید ارحام مجاز نمى دانستند..

.

.

ادامه مطلب

  

مکان زندگى او را منحصر به چهار دیوار خانه قلمداد مى کردند و وى را در مقابل مرد که موجودى فعال ما یشاء مى پنداشتند بى اختیار مى دانستند.

در مناطق مسیحى نشین که صد و هشتاد درجه از آئین الهى مسیحیت انحراف داشتند مى گفتند: زن را باید مانند دهان سگ دهن بند زد و مردد بودند که روح زن آیا روح بشرى یا روح حیوانى است!!

در آفریقا زن حکم کالا و ثروت داشت و براى او ارزشى بیش از گاو و گوسپند نمى دانستند هر کس زن بیشترى در اختیار داشت ثروتمندتر شناخته مى شد خرید و فروش زن و بکار گرفتن وى براى شخم زمین امرى معمولى و عادى بود.

در ایتالیا وقتى مرد خانه دختردار مى شد از خوشحالى در پوست نمى گنجید زیرا شیئى به اشیائش اضافه شده بود و پس از سیزده یا چهارده سال او را به بازار برده و مى فروخت و قیمتش را صرف مخارج روزانه زندگى مى کرد!گاهى که در ایتالیا از دست زن خشمگین مى شدند او را در دیگ جوشانى از روغن زیتون مى انداختند تا نابود شود.از او به عنوان خدمتکار کلفت کنیز کالاى شهوت استفاده مى کردند و هنوز هم در فرهنگ بشرى از بسیارى از حقوق حقه اش محروم است.

در کلده و بابل زنان را مانند سایر کالاها مى فروختند و هر سال بازارى براى این کار داشتند تا دختران به سن ازدواج خود را بفروشند.

در هندوستان دختر را از سن پنج سالگى شوهر مى دادند و براى آنها حقى قائل نبودند حیات زن را طفیل مرد مى دانستند و چون شوهرش مى مرد او را با شوهر مى سوزاندند و هیچ موجودى را پست تر از زن شوهر مرده نمى دانستند.

امروز همچنانکه در روزنامه ها مى نویسند بسیارى از هندوها از ترس فراهم نشدن جهیزیه دختران خود را در کودکى نابود مى کنند!!

در چین و تبت زنان جز در کار چهار دیوار خانه حقى نداشتند و براى کاستن قدرت راه رفتن زن پس از تولد او پایش را در قالب آهنى مى بستند و پس از رسیدن به سن پانزده سالگى آن قالب را از پایش جدا مى کردند!

در یونان که مرکز علم و دانش و فلسفه و حکمت بود زائیدن دختر به وسیله زن جرم بود و تا دو بار دختر زائیدن در دادگاه محاکمه و محکوم به پرداخت جریمه و بار سوم محکوم به اعدام مى شد.

در عربستان چنانکه قرآن مجید مى فرماید: زنده به گور کردن دختران امرى عادى و ساده مى نمود:

چون یکى از آنان را به فرزندى که دختر بود مژده مى آمد از شدت غم و اندوه رخسارش سیاه و سخت و ناراحت مى شد و به خاطر این خبرى که به خیال خودش زشت بود روى از قوم مى گرداند و فرار رابر قرار ترجیح مى داد و به فکر مى افتاد که آن دختر را با خفت و خوارى نگاه دارد یا زنده به خاک گور اندازد بدانید حکم آن بى خردان نسبت به دختر بد بود و قضاوتشان زشت.

این مسائل گوشه اى از جنایاتى است که مردم بى خبر و بى خرد نسبت به جنس زن روا مى داشتند مفصل این مسائل در کتب مربوط به حیات زن ثبت است مى توانید به آن منابع مراجعه کنید.

تحقیر زن حمله به شخصیت او محدود نمودن وى خازج از دستورات حکیمانه دین زجر دادن به او و ممنوع کردنش از دیدن پدر و مادر و اقوام با تلخى و ترشروئى با او زندگى کردن خسته از کار روزانه و درگیریهاى بیرون به وقت خانه رفتن با او روبرو شدن پاسخ ندادن به غرائز او بخصوص غریزه جنسى وى همه و همه از نظر دین امرى ناپسند و کارى زشت و ظلمى فاحش است.

او ریشه و سرچشمه خیر و کشتزار انسانیت و پوشش شما در زندگى و مایه آرامش و گل لطیف و ظریف گلستان هستى و نعمت حق در کنار شماست.

رسول باکرامت اسلام محبت به زن را در عرض علاقه به بوى خوش و نماز قرار داده اند:( همان)

محبوب من از دنیا زن و بوى خوش و  نور چشم من در نماز است.

اگر انسان با رعایت حقوق زن و احترام به شخصیت او از او فرزند صالح و شایسته اى پیدا کند عملش حتى پس از مرگ قطع نمى شود از آثار پاکى و صالح بودن فرزندش بعد از مرگ بهره خواهد برد.

رسول خدا مى فرماید:

 چون انسان بمیرد عملش قطع مى شود مگر از سه چیز: از کار خیرى که دوام دارد

 از دانشى که دیگران از او سود ببرند و  از فرزند شایسته اى که براى وى دعا کند.

( غرر الحکم باب عقل )      

پس پدران و مادران قدر دختر را بدانید و مردان از همسران پاک و شایسته خود قدردانى نمائید که دختر دارى و زن دارى منبع خیرى براى دنیا و آخرت انسان است

                

                                                                   التماس دعا



برگرفته از:http://hejabezan.blogfa.com/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد